El curs internacional de vent Música a l’Estiu obri inscripcions i suma al solista de l'Orquestra Nacional com a professor de flauta

20 mar 2023 Aquesta veterana trobada musical se celebrarà del 24 al 30 de juliol

El curs internacional Música a l’Estiu obri inscripcions per a la seua XXXVII edició, que se celebrarà del 24 al 30 de juliol a Xàbia.

Aquest fòrum de perfeccionament musical intensiu centrat en instruments de vent té com a seu les instal·lacions del Conservatori Professional de Xàbia i combina una part formativa, en la qual l'alumnat pot treballar peces de la seua elecció amb grans solistes europeus, amb un cicle de concerts que animen les vetlades del Centre Històric.

Enguany, al professorat clàssic com Thomas Indermühle (oboé i director artístic del curs), José Luis Estellés (clarinet) , Will Sanders (trompa) i Pierre Martens (fagot) s'incorpora el professor de flauta i piccolo del Centre Superior de Música del País Basc (MUSIKENE) i solista de l'Orquestra Nacional d'España Álvaro Octavio Díaz (flauta).

Com és habitual, els concertistes estaran secundats pels pianistes Amedeo Salvato i Agnese Eglina, mentre que la directora acadèmica serà Pilar Fontalba.

El curs té un preu total de 280 euros. Per a més informació sobre com formalitzar les inscripcions, allotjaments concertats… els interessats poden visitar la pàgina web del curs https://sites.google.com/view/musica-a-lestiu-xabia/inicio