L'alumnat de música de cambra del Conservatori de Xàbia ofereix aquest divendres el concert “Les dones en la música”

20 mar 2023 L’ensemble de la Casa Mediterrani també actuarà el dissabte a Xàbia

L'alumnat de música de cambra del Conservatori Professional de Xàbia oferirà aquest divendres 24 de març el concert “Els dones en la música”, un recital amb gran protagonisme de les dones tant a nivell de composició com d'interpretació.

En l'actuació, a les 19 hores a la sala polivalent del Portal del Clot, pujaran a l'escenari diversos grups de cambra, alguns formats íntegrament per dones i altres mixtos que centraran el seu repertori d'obres escrites per compositores.

Amb aquest concert, el Conservatori se suma a la programació “Juntes” que impulsen des de vares regidories per a commemorar el Dia Internacional de la Dona. L'entrada és gratuïta.

No és l'única cita per als aficionats a la música clàssica que es podrà gaudir a Xàbia aquesta setmana. El dissabte (a les 21 hores a l'església de Sant Bartolomé) també hi haurà un interessant concert del ensemble Casa del Mediterrani, una formació única en l'àmbit espanyol que pertany a una institució d'interés cultural i diplomàtic com és el Consorci Casa Mediterrani, del qual Xàbia forma part. Dirigits per Ignacio García- Vidal, el ensemble –format per músics professionals i amb gran experiència – oferirà un concert inspirat en la setmana santa titulat Stabat Mater, amb obres de Vivaldi com a Simfonia al Sant Sepulcre i el Stabat Mater i Pedro Pérez com a solista contratenor. Aquest concert també té entrada gratuïta.