Xàbia estrena aquest cap de setmana el seu nou festival Arenal Blues

15 mar 2023 Els cinc concerts són gratuïts i se celebren en el passeig tennista David Ferrer

Xàbia es prepara per a l'estrena aquest cap de setmana del nou festival Arenal Blues, que tindrà com a epicentre el passeig Tennista David Ferrer, al costat de la platja més turística del municipi.

Els cinc concerts, organitzats per la regidoria de Cultura en col·laboració amb l'associació  Xablues, són totalment gratuïts i faran les delícies dels aficionats al rhythm & blues.

La música arranca el divendres a la vesprada (a les 20 hores) amb l'escenari en la zona central (al costat de l’ Octopus). Obriran el festival Tamy & The Sweet Band, una formació jove arrelada a la Marina Alta.

El dissabte, l'Arenal Blues es reprén a les 18 hores en la zona sud del passeig (prop de la Fontana) amb tres grups: Georgie & The Fire Lights, Els Fabulosos Blueshakers i Graham Foster Blues Band liderada per una llegenda de la guitarra com és Foster. Un músic, descobert per Elton John i que ha tocat amb Etta James o en bandes tan icòniques com Oasis o Mclan, que resideix ara a la Marina Alta, el que apropa la’oportunitat de gaudir de la seua música.

El programa es completa amb o últim concert el diumenge a les 12 hores en l'extrem sud a càrrec del quartet Altea Blues Project.

Aquest festival és el complement cultural per a un cap de setmana en el diverses ciutats tenen pont festiu per Sant Josep. L'Arenal es postula com un destí idoni per als visitants ja que oferirà una combinació de platja, un entorn replet d'oferta comercial, hostalera i de serveis a més de la musica en directe durant els tres dies del pont.