Xàbia soterrarà en la fonamentació de la piscina coberta una “càpsula del temps” plena de missatges de l'esport local

21 feb 2023 L'acte, al qual estan convidats tots els clubs, serà aquest divendres a les 17 hores

L'Ajuntament de Xàbia celebra aquest divendres un acte carregat de simbolisme en les obres de la piscina coberta i amb el qual deixarà constància de la rica i variada família esportiva que té la població en l'actualitat.

El departament d'Esports ha demanat a tots els clubs que trien un objecte o document representatiu sobre la seua entitat per a col·locar-lo en una càpsula del temps que se soterrarà en la fonamentació d'aquesta important infraestructura esportiva, unint així el que ha sigut una reivindicació històrica amb un missatge per al futur del que suposa hui dia l'esport per a Xàbia no sols a nivell de salut sinó també social i associatiu.

L'acte, en el qual participaran l'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Alberto Tur, serà a les 17 hores, en el que serà l'entrada a la piscina (pel carrer Manuel Bordes Valls) i estan convidats tots els clubs.

La càpsula del temps romandrà sota terra a l'espera que siga reoberta –com a mínim dins de 25 anys- de manera que, altres generacions, puguen descobrir aquest especial llegat deixat durant la construcció de la piscina.