Aquest dijous el “Wine Digital” reuneix tres emprenedors que comercien amb productes agrícoles des de Xàbia

17 feb 2023

El departament de Foment Econòmic i Creama de Xàbia ultima ja la pròxima trobada “Wine Digital 2023” que serà aquest dijous, 23 de febrer, a les 19 hores a la Casa del Vi.

En aquesta ocasió s'ha reunit tres productors locals de mel, vi i oli que relataren com és el seu dia a dia i per què van decidir apostar per aquests productes agrícoles en un lloc com Xàbia. Quins van ser els seus inicis, els aprenentatges que han tingut i com la utilització de les noves tecnologies en els seus negocis ha tingut un paper important.

Eduardo Fernández, un apicultor granadí que es va enamorar de Xàbia i va decidir posar en marxa tota la passió que sent per les abelles en els vessants del Montgó. Per a ell són quasi "de la família" i la seua aposta per la qualitat de la seua mel fa que el seu producte es diferencie de la competència.

Claudio Degasperi és un productor local que vol reivindicar el valor del propi i ha creat un vi que condensa les essències d'una terra tan pròxima a la mar, la qual cosa li dona un toc especial al seu sabor. I, finalment, Juanjo Sapena que va apostar per crear un oli d'alta qualitat en una extensió pròxima a Xàbia i culminar així el somni que tenia de xicotet quan veia feliç al seu pare cultivant les oliveres.

El Wine Digital és un esdeveniment que s'engloba dins del projecte Beachworking i que s'organitza al costat de La Casa del Vi de Xàbia. Tracta de mostrar les experiències d'emprenedors que, encara que pertanguen al sector primari, estan utilitzant les NTIC per als seus projectes. En anteriors edicions s'ha donat veu tant a les dones productores com als joves emprenedors que han iniciat una activitat empresarial en aquest sector.

En aquesta ocasió convides a conéixer a Eduardo, Juanjo i Claudio i així aprendre de les seues experiències, èxits i fracassos, a més de poder preguntar i rebre consells de primera mà i fins i tot provar els seus productes en directe. Per a assistir és necessari inscriure's a través d'un correu a info@casadelvino.biz o telefonar al 966 463 098.