Cultura ofereix a Xàbia cursos de fotografia, enologia, teatre, escriptura creativa, desenvolupe personal i estimulació de la memòria

19 ene 2023 La inscripció està oberta fins al 26 de gener

La regidoria de Cultura de Xàbia obri la inscripció per a una sèrie de tallers dirigits a majors de 18 anys. Hi ha cursos de tast i cultura del vi (en nivell iniciació i nivell intermedi), escriptura creativa, desenvolupament personal, estimulació de la memòria, fotografia (nivell I i nivell II) i laboratori de teatre.

Les classes –tots els tallers tenen una sessió setmanal de 90 minuts o dues hores- començaran l'última setmana de gener i es prolongaran fins al 31 de maig.

La inscripció està ja oberta i pot realitzar-se de manera en línia fins al 26 de gener a través d'aquest formulari TALLERES DE CULTURA DEL AYUNTAMIENTO DE XABIA 2023 - Auca Projectes Educatius (aucaextraescolares.es)

Cada curs té un preu, que oscil·la entre els 51 i 68 euros.

Amb aquests tallers, que s’imparteixen en edificis municipals a preus assequibles,  el departament de Cultura pretén oferir una opció per als veïns i veïnes que vulguen utilitzar el seu temps de manera productiva i socialitzar amb altres persones amb les quals comparteixen interessos.