Xàbia proposa oci saludable amb el Nadal Jove Esportiu que serà del 26 al 28 de desembre en la plaça de la Constitució

15 dic 2022 Els comerciants reforcen la programació nadalenca amb tallers, ludoteca, nit de cap d'any al migdia o les visites de Papà Noel

El nadal torna a Xàbia acompanyada d'una intensa programació per a tota la família, especialment pensada per als més xicotets de les cases i en la qual cooperen diverses regidories i les associacions de comerciants Xàbia Històrica, Xàbia Port i Xàbia Arenal.

Des d'aquest mateix divendres i fins al 6 de gener es podrà gaudir de concerts, les visites de Papa Noel o els Reis Mags, una nit de cap d'any alternativa, ludoteca, tardeo, cinema, tallers i esport.

De fet, un dels plats forts per a aquestes vacances serà la nova edició del Nadal Jove-Esportiu, que del 26 al 28 de desembre reunirà cada matí en la plaça de la Constitució els tallers i exhibicions de clubs i entitats esportives del municipi juntament amb altres atractius com a inflables, llits elàstics, simuladors, contacontes i espectacles.

El regidor Alberto Tur ha presentat aquest clàssic del nadal a Xàbia que tindrà a més dues cites en espais naturals. La primera una excursió pel Cap de Sant Antoni i la plana organitzada pel Centre Excursionista aquest diumenge (18 de desembre) amb eixida a les 9 hores des de la plaça Constitució i una altra el 28 de desembre impulsada pel Club Nàutic per a aquells que vulguen provar una barca de rem.

Tur ha agraït la implicació de tots els clubs i entitats en aquest Nadal Esportiu, que també donarà espai als tradijocs, als jocs de fusta i als més xicotets amb una àrea de psicomotricitat.

A més, en l'escenari central de l'espai s'ha programat un espectacle musical “Ja és nadal”, una classe col·lectiva de zumba i un contacontes amb històries de nadal.

Respecte a les activitats organitzades pels comerciants, destaquen la visita de Papà Noel als tres arbres nadalencs (divendres 16 al Centre Històric, dissabte 17 a l'Arenal i divendres 23 al port) o la festa del 31 al migdia en la qual s'avancen al canvi d'any amb unes campanades en la Plaça de L'Església.

L'agenda tancarà amb els actes per la visita dels Reis Mags, amb les recollides de cartes en la parròquia del port o el Campament Real que s'instal·larà en el riurau d’Arnauda i la cavalcada del dia 5.