Xàbia dona aquest cap de setmana la benvinguda al nadal

30 nov 2022

Amb l'inici de l'Advent, el municipi de Xàbia es prepara per a donar la benvinguda al Nadal. Des de la setmana passada s'està instal·lant la il·luminació i decoració nadalenca en els espais públics que s'encendrà a partir d'aquest divendres 2 de desembre.

Aqueix mateix dia s'inauguraran els pesebres monumentals que prepara l'Associació de Betlemistes de Xàbia. Enguany el col·lectiu ha treballat en quatre escenografies diferents de pesebres d'estil hebreu que s'instal·laran en espais municipals com el Centre d'Arts Lambert, el Mercat Municipal i -com a novetat- també la reguarda de la Policia Local. També en l'oficina de turisme de Duanes s'instal·larà un d'estil costumista que representa a María en el procés de la escaldà de la pansa.

La regidoria de Foment Econòmic, en col·laboració amb les associacions de comerciants Xàbia Històrica, Xàbia *Port i Xàbia Arenal, ha preparat diferents activitats d'animació i oci en els nuclis urbans.

Així, aquest cap de setmana hi haurà una fira de nadal amb artesania en el passeig marítim de Joaquín Sorolla. Serà el dissabte 3 i diumenge 4 de desembre en horari d'11 a 19 hores i com a al·licient extra hi haurà dos contacontes amb històries de nadal cada dia a les 11’30 hores al costat de l'arbre monumental de nadal del propi passeig.