El còmic Pepe Viyuela presenta a Xàbia el seu nou espectacle “Ríos de poesia”

21 nov 2022

La regidoria de Cultura de Xàbia tanca l'any amb una actuació molt especial. El diumenge 11 de desembre ha programat un recital músic poètic a càrrec del conegut actor còmic Pepe Viyuela, que compartirà escenari amb el baríton Luis Santana i el pianista J.M. Cuenca.

Serà a l'església de Sant Bartolomé, a les 20’30 hores amb entrada lliure i gratuïta. Viyuela estrenarà un nou espectacle titulat “Ríos de poesia” que intercala música i poesia sempre amb l'humor com a eix central. El programa farà un repàs dels poemes més divertits des dels anys del romanticisme a l'època contemporània, combinant la vis còmica de l'actor i la veu del baríton.

Pepe Viyuela és un actor i humorista, a més de llicenciat en Filosofia i Belles arts. La seua carrera com a actor s'ha desenvolupat fonamentalment en el teatre, treballant en nombroses produccions del Centre Dramàtic Nacional i de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic. Molt conegut pels seus papers en sèries de televisió –especialment Aída- i en pel·lícules com “Terra”, de Julio Médem, “El milagro de P. Tinto” i “La gran aventura de Mortadelo i Filemón”, de Javier Fesser.

Compta amb una faceta solidària molt desenvolupada. Durant anys va presidir l'ONG “Pallassos Sense Fronteres” i també ha publicat sis poemaris.