Ximo Segarra assumeix les competències en Foment Econòmic a l'Ajuntament de Xàbia després de la renúncia de Marta Bañuls

03 nov 2022 El regidor encara aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i voluntat de treballar braç a braç amb les associacions

El fins ara regidor d'Hisenda, Contractació, Centre Històric i Noves Tecnologies, Ximo Segarra, assumirà també les competències en Foment Econòmic després de la renúncia de l'anterior responsable, Marta Bañuls.

Segarra encara aquesta nova responsabilitat amb il·lusió, ganes i voluntat de col·laborar estretament amb les associacions d'empresaris del municipi. De fet, l'edil ja té previst convocar en breu als col·lectius per a presentar-se, escoltar-los i avançar-los alguns dels projectes en els quals està treballant el departament.

“Continuaré les iniciatives que ha deixat perfilades Marta i també en proposaré unes altres, tant de dinamització comercial o ajuda a la modernització del sector, com que puguen servir de suport directe al teixit empresarial de Xàbia en aquests temps de dificultats” ha avançat el regidor.

Segarra ha volgut posar en valor la tasca realitzada per la seua predecessora en una legislatura molt complicada per la pandèmia sanitària, que ha desencadenat una important resposta municipal en matèria d'ajudes a les xicoetetes empreses i autònoms.

El regidor ha mostrat la seua motivació per poder treballar amb un important col·lectiu com és el de l'empresariat local, generador d'ocupació, font de riquesa en el municipi i dinamitzador de la vida en els barris. També perquè, durant aquesta legislatura s'ha dedicat principalment a àrees més enfocades a la gestió interna i una regidoria com la de comerç li permetrà un tipus de treball diferent, amb major contacte amb els veïns i entitats.

A l'hora de reorganitzar les competències després de la renúncia per motius personals de Bañus, l'alcalde, José Chulvi, ha considerat molt operatiu aglutinar Foment Econòmic i comerç amb Hisenda, centralitzant en una persona totes les àrees relacionades amb l'economia local i l'ocupació. En aquesta decisió, Chulvi també ha tingut en compte l'experiència de Segarra i la seua capacitat de treball a l'hora de preparar totes les accions i mesures dels plans d'ajuda i recuperació econòmica durant la pandèmia, un procés en el que va estar molt involucrat i per al qual va estar en contacte amb les associacions empresarials.

En el pròxim ple, i una vegada s'adone oficialment de la renúncia de Marta Bañuls, prendrà possessió de la seua acta el següent membre de la llista socialista, José Luis Luengo, i es reajustaran les altres competències que tenia l'edil com el barri de Duanes.