L'actriu Beatriz Rico presenta el 18 de novembre a Xàbia el seu espectacle còmic “Abans morta de convicta”

27 oct 2022

La coneguda actriu Beatriz Rico presentarà el divendres 18 de novembre a Xàbia el seu espectacle còmic “Abans morta que convicta”. El departament de Cultura, dirigit per Quico Moragues, continua apostant per incorporar a grans figures de la interpretació dins de la seua programació teatral i, a més, facilitar l'accés a la població amb preus populars o la gratuïtat dels espectacles.

En aquest cas, el teatre tindrà accés gratuït i se celebrarà a la Sala Polivalent del Portal del Clot. Per a donar més comoditat al públic, des de Cultura s'ha activat una aplicació per a la reserva prèvia o adquisició d'entrades que començarà a funcionar precisament en aquesta activitat.

Els interessats poden assegurar-se un seient a través de l'enllaç https://entradas360.com/espectaculo/21131-antes-muerta-que-convicta que estarà actiu a partir del divendres 11 de novembre a les 9 hores. Per a les persones que no es manegen amb internet, també hi haurà entrades físiques a la seua disposició a la Casa de Cultura a partir del mateix dia 11.

La funció està programada el divendres 18 a la Sala Polivalent del Portal del Clot a partir de les 20 hores .

Beatriz Rico és una artista amb una gran trajectòria tant en cinema com en teatre i televisió.

En “Abans morta que convicta”, Rico es posa en la pell d'una dona que, després de passar diversos mesos en la presó, comença a complir treballs en benefici de la comunitat. Un monòleg vertiginós a colp de gags, imitacions, acudits i flaixos musicals. Reflexions i situacions absurdes que serveixen per a esmicolar amb humor la vida en parella i les seues complicacions, les eternes diferències entre homes i dones que solen ser motiu de batussa, la importància de lluitar pels somnis i les neures que tots vivim en el dia a dia, demostrant que no prenent-nos tan seriosament i sabent riure'ns de nosaltres mateixos, la vida és un pur acudit.

Hora i mitja de riures i diversió sense pausa.