La Mar de Tapes torna a Duanes de Xàbia del 4 al 6 de novembre amb els millors aperitius mariners

26 oct 2022 15 establiments de restauració participen en aquesta ruta gastronòmica

La gastronomia més marinera torna a Xàbia de la mà de La Mar de Tapes. L'associació d'empresaris de Duanes recupera aquesta acció de dinamització durant el cap de setmana del 4 al 6 de novembre amb la participació de 15 establiments del barri que presentaran les seues millors propostes en una ruta de tapes per l'hostaleria del port.

La presidenta de Xàbia Port, Cande Ros, ha detallat que l'esdeveniment començarà el divendres a la vesprada, seguirà el dissabte en horari de menjar i sopar i el diumenge en el de menjar. Les tapes hauran d'elaborar-se amb fruits de la mar com a ingredient principal i tindran un preu de 2’80 euros el tiquet. També hi haurà preu especial per a les begudes i fins i tot una proposta per a postres. (VEURE CARTA)

Com a animació hi haurà fira d'artesania d'autor els tres dies, música ambient i activitats infantils el dissabte i diumenge de demà. Com a proposta especial la que oferiran els Júniors de Duanes, que enguany celebren el seu 40 aniversari, i s'han volgut involucrar organitzant una espècie de gimcana de caràcter familiar titulada “La carta perduda de Sorolla” amb la qual podran divertir-se xicotets i majors, ha explicat María Buigues. Serà el dissabte, a partir de les 17 hores en el passeig.

Per la seua part, la regidora de Foment Econòmic i de Duanes, Marta Bañuls, s'ha mostrat il·lusionada perquè el port recupere aquesta fira –és la seua novena edició- després d'una aturada de dos anys. Bañuls ha destacat que el cap de setmana del 4 al 6 Duanes tindrà moltíssima activitat ja que a més de l'oferta gastronòmica també hi haurà musica i activitats infantils i algunes de les activitats programades en el festival Xàbia Negra, com a vermuts literaris o presentacions.

Tant des de Xàbia Port com des de l'Ajuntament han animat a tota la població i als visitants per a que aprofiten aquesta agenda per a gaudir de Duanes i de tots els seus atractius.