Xàbia ofereix un taller de pares i mares per a acompanyar als fills i filles en el descobriment de la sexualitat

25 oct 2022 Hi haurà quatre xarrades entre novembre i desembre

La regidoria de Joventut de Xàbia obri inscripcions per al segon taller per a pares i mares que vulguen rebre assessorament sobre com acompanyar als seus fills en el descobriment de la sexualitat i l'afectivitat, un tema difícil d'abordar en moltes famílies.

Els especialistes en sexologia insisteixen que l'educació sexual és essencial per a tindre una vida sexual sana, segura i diversa. I també posen en relleu que el que els menors no aprenen del seu cercle de confiança acaben buscant-lo en altres fonts com els amics, sèries de televisió i d'internet, en les quals no es compta de la millor manera ni amb la informació més veraç.

Des del departament que dirigeix Montse Villaverde proposen quatre sessions per a parlar i reflexionar sobre els principals eixos de la sexualitat; des de les diferents sexualitats i afectivitats, als estereotips, mites i creences sobre la sexualitat; l'impacte de la pornografia i les xarxes socials i la importància del consentiment.

Hi haurà quatre xarrades: el 3 de novembre, 17 de novembre, 1 de desembre i 15 de desembre a les 19 hores a la Casa de Cultura.

Per a més informació i inscripcions poden contactar amb la tècnica de joventut en l'angels.oliver@ajxabia.org

Aquesta escola de pares està pensada per a, a més d'acompanyar amb naturalitat als fills i filles en la seua despertar sexual, que els propis pares i mares revisen els seus propis estereotips, mites i creences limitants sobre la sexualitat, puguen participar en l'educació emocional dels menors i milloren la seua comunicació en família, en particular amb els adolescents.