El Beers and Bytes de Xàbia dedica la seua pròxima edició a les dones emprenedores

20 oct 2022

El proper dijous 27 d'octubre tornen els Beers & Bytes a Xàbia, unes trobades pensades perquè siguen punt de trobada entre empresaris, emprenedors i nòmades digitals.

En aquesta ocasió, s'ha apostat per un cartell de ponents 100% femení i protagonitzat per quatre emprenedores que han iniciat nous models de negoci i apostat per crear una empresa: Ana Acosta, Sienna Brown, Guiomar Ramirez i Dayana Santacreu.

Ana Acosta és una famosa escriptora que és l'autora de dos best sellers “La criança rebel” i “La metamorfosi d'una mare”. A través del seu blog Mamà Minimalista, que compta amb més d'un milió de visites i cinquanta-cinc mil seguidors en les xarxes socials (@mamaminimalista), Ana s'ha transformat en una de les principals referents sobre criança conscient.

Sienna Brown és una novaiorquina que després de treballar en un barri com Brooklyn va vindre a Espanya buscant un canvi personal. En l'actualitat resideix a Xàbia, a la qual considera un paradís, i ha creat diversos projectes entre els quals destaca www.lasmorenasdeespana.com.

Guiomar Ramirez-Montesinos és una psicòloga, astròloga, coach transformacional, a més d'escriptora. És emprenedora quasi des que va nàixer i ha desenvolupat diversos projectes a Xàbia, entre els quals destaca Viure des de l'Ésser, un programa educatiu-divulgatiu que proporciona coneixements i eines pràctiques de desenvolupament personal per a aprendre a alinear-se amb el propi centre, amb l'Ésser.

Dayana Santacreu, ment inquieta en cerca sempre del canvi que vol veure en el món. Emprenedora en sèrie, empresària, formadora i inversora que ha creat empreses com Mascotetes i Empresas Con Conciencia on destaca productes formatius com el seu Club en LinkedIn (LiderIn) i Empresabias on ajuda a dones autoocupades a fer el salt a empresàries.

En finalitzar les ponències es realitzarà una trobada més informal perquè els assistents puguen intercanviar idees, contactes o projectes practicant l'objectiu d'aquest esdeveniment que és realitzar una espècie de networking entre tots.

El Beers and Bytes Serà en format presencial, en el Restobar Gastronòmic “Manuelita” situat en l'Arenal (C. Canal sud, 2 al costat del canal de la Fontana) a partir de les 19 hores. L'entrada és gratuïta per a tots els assistents i una vegada finalitzat l'esdeveniment es podrà mantindre un contacte més informal i intercanviar visions de nous projectes.