Els premis Vila de Xàbia s'entregaran finalment el matí del diumenge 9 d’Octubre

06 oct 2022 L'actuació de Ramonets en la plaça Comare Maruja Varó també s'avança a les 11 hores del diumenge

L'elevada probabilitat de pluges prevista per a aquest divendres obliga a reorganitzar l'agenda festiva prevista al voltant del 9 d’Octubre a Xàbia.

El canvi principal afecta al lliurament dels XXVI premis Vila de Xàbia, que es trasllada al diumenge 9 d’Octubre, a les 12’30 hores.

L'acte institucional reconeixerà al Centre Artístic Musical de Xàbia, a Pep Segarra i a Esperanza Salvatierra a títol pòstum. Se celebra a l'aire lliure -en la plaça de l'església- per a acollir a tots els premiats, especialment als membres de les agrupacions del Centre Artístic Musical (banda, orquestra i banda jove) que, a més, interpretaran algunes peces durant la cerimònia.

Arran d'aquest canvi, també s'ha considerat avançar a les 11 hores l'actuació del grup. La banda de rock oferirà el diumenge pel matí un divertit concert per a tota la família en la plaça de la Comare Maruja Varó.

La resta de programació es manté. Tant l'espectacle de circ previst el divendres a les 18 hores en el passeig David Ferrer com el concert del dissabte 8 d'octubre a les 21’30 hores a l'església de Sant Bertomeu a càrrec de la Banda Jove del Centre Artístic Musical.

Quant al diumenge concentrarà tota l'agenda ja que, a més de l'acte institucional i l'actuació de Ramonets, mantindrà l'ambient festiu a la vesprada de la mà de la Colla Portitxol, que té previstes dues actuacions dins de la campanya d'intercanvis culturals. A les 17’30 hores en la plaça de l'església tocaran al costat de Bellaguarda tradicions Altea i a les 20 hores, també en la plaça, el Grup Portitxol compartirà escenari amb la colla La Socarrà de Xàtiva.