Les obres de la piscina coberta de Xàbia encaren la seua última fase i es marquen el mes d'abril com a data de finalització

28 sep 2022

L'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Alberto Tur, han visitat aquest matí les obres de la piscina coberta municipal. Un projecte que va començar a construir-se ara fa un any i ja està molt avançat. Després del treball estructural, s'ha finalitzat la construcció dels dos gots de piscina, el soterrani on s'instal·laran tots els sistemes de tractament d'aigües i les estructures generals de l'edifici, dels vestuaris i cafeteria en la primera baixa; gimnàs i graderies en la planta superior, a més de tots els serveis i infraestructures, com el buit per al ascensor.

L'edifici estarà comunicat amb una altra infraestructura esportiva: el Palau d’Esports Miguel Buigues, una connexió que també està ja executada.

Actualment, els treballs se centren en la teulada i després es tancarà l'immoble i ja es treballarà a nivell d'enrajolat, instal·lació de serveis i acabats.

Des de la direcció d'obra de l'empresa responsable –Contractes Vilor- han afirmat que el gruix del projecte està superat i han avançat que, segons les seues previsions, la piscina estarà acabada a l'abril. Fins i tot abans del termini màxim que té marcat l'obra.

Tant l'alcalde com l'edil d'esports s'han mostrat molt il·lusionats en veure com està desenvolupant-se aquest projecte, que atendrà una reivindicació històrica del poble.

La piscina se situa al costat del pavelló poliesportiu municipal: entre els carrers M.Bordes Valls, Joan Fuster i Vicent A. Estellés i ocupa una superfície de més de 3.000 metres quadrats. Tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat dirigida a la gimnàstica i manteniment físic, una graderia de tres files, vestuaris aptes per a equips i una xicoteta cafeteria.

La construcció d'aquest anhelat projecte, a càrrec de l'empresa Contractes Vilor, es va adjudicar per 4.679.118,40 euros i compta amb una subvenció de 3 milions de la Generalitat.