Xàbia presenta una intensa agenda formativa en eines tecnològiques dirigida a empresaris i emprenedors

27 sep 2022 L'ADL Tecnològic també manté trobades per a compartir experiències i crear sinergies com el Beers & Bites

La programació del projecte 'Beachworking' torna a l'agenda formativa de Xàbia amb vocació de donar a conéixer noves eines i formar gratuïtament als comerciants, empresaris i treballadors que decidisquen apostar per les novetats tecnològiques.

El programa arranca amb una sèrie de XàbiaTIC amb conferències com "Crea la teua pàgina web amb Wordpress" el dimecres que ve 28 de setembre. A l'octubre es parlarà de "Instagram","Wahtsapp Business" i "Telegram" i per a novembre s'han deixat les temàtiques de "Google Ads, la publicitat que funciona", "El Copywriting en el Ecommerce", "Canva com a Disseny Gràfic", "Fotos amb Mòbil per a vendre", "Active Campaign i "Pinterest". Aquestes conferències seran en format en línia i s'engloben en el Cicle de Comerç organitzat per Creama.

Un altre dels objectius del projecte és atraure talent digital i posicionar al municipi com un referent per als nòmades digitals que ens visiten. És per això que s'organitzen esdeveniments de networking i en els que es donen a conéixer altres experiències emprenedores.

Un dels plats forts d'aquesta programació que coordina el Adl Tecnològic de Creama Xàbia serà el “Beers and Bytes” previst el pròxim 27 d'octubre, una trobada entre emprenedors que conten la seua història i serveixen d'inspiració per a altres/as empresaris i emprenedors. En aquesta ocasió, seran tres dones emprenedores les que comptaren les seues experiències.

L'any acabarà amb un curs de desenvolupament personal del 29 de Novembre a l'1 de desembre en el qual s'abordaren aspectes de creixement personal i professional.

A més, es manté l'espai virtual “Un café amb el DL”, una sèrie d'entrevistes a persones rellevants i que formen part de la comunitat del beachworking.