Xàbia renova la *señalizacion de senderes amb l'ajuda de la Diputació

17 ago 2022

El departament de Turisme de Xàbia ha rebut una subvenció de 3.270 euros de la Diputació d'Alacant per a actuacions de conservació i millora de senderes públiques.

Aquesta ajuda s'ha utilitzat en noves tasques de manteniment i renovació de senyalística en cinc sendes que es troben dins d'espais naturals que gaudeixen d'alguna figura de protecció com el parc natural del Montgó, el parc forestal de la Granadella i la badia del Portitxol.

Es tracta d'una segona fase d'un projecte que va arrancar en 2008 encaminat a la recuperació, integració, adaptació i condicionament d'antigues sendes de valor històric, cultural i de gran valor ecològic i paisatgístic.

En concret, les millores s’han realitzat en dues senderes de xicotet recorregut (a la Granadella i la sendera del Tangó) i tres locals homologats per la Federació d’Esports de Muntanya (senda al Cap Prim, a la Cala Barraca i a l'ermita de Santa Llúcia).

En total s'han substituït 26 paletes indicatives, 6 balises de seguiment i s'han repintat 1366 marques direccionals dels recorreguts.