Xàbia viu des d'aquest cap de setmana les festes populars de la plana en honor a la Verge dels Àngels

26 jul 2022

El divendres -29 de juliol- després de dos anys de pandèmia, torna la música i la germanor a la Plana de Xàbia per a celebrar les seues festes en honor en la Verge dels Àngels. La festivitat, de caràcter popular i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Festes, es prolongarà fins al 2 d'agost.

El programa preparat pels majorals arranca el divendres; a les 22.00 hores es podrà gaudir d'un sopar de germanor, una tómbola i una rifa. A continuació, tocarà l'orquestra Pacific Blue.

El dissabte a les 18.00 hores se celebrarà la vesprada del xiquet amb un berenar i diverses activitats infantils i a les 22.00 hores tornarà el sopar de germanor, la tómbola i la rifa. En acabar, hi haurà discomòbil de aibax&bup amb Toni Bup i Maga djs.

El dimarts, 2 d'agost i festivitat de la Verge dels Àngels, a les 12.00 hores tindrà lloc la celebració eucarística en el monestir presidida per l'Arquebisbe de València, Esteban Escudero Torres. Seguidament tindrà lloc la tradicional processó al voltant del santuari acompanyada de “dolçaina i tabalet”. Per a acabar, hi haurà vi d'honor.