L'Ajuntament condiciona el Camí dels Castellans per a minimitzar els problemes en el trànsit

14 jul 2022

El departament d'Urbanisme està condicionant el camí dels Castellans per a millorar la seguretat en el trànsit. En els últims dies s'ha tapat els clots, retirat graves i alineat l'escaló que havia quedat al voltant de les trapes dels pous de registre.

Està previst que al llarg d'aquest matí estiga reobert al trànsit. No obstant això, cal tindre en compte que és una adequació temporal pel que la velocitat de circulació ha de ser reduïda, adequada a qualsevol espai en obres (s'ha senyalitzat que el màxim seran 20 quilòmetres per hora).

La regidora d'Urbanisme, Pepa Gisbert, ha explicat que l'Ajuntament ha realitzat aquesta intervenció provisional després que l'empresa que estava executant l'ampliació de la xarxa del clavegueram que discorre pels Castellans haja abandonat l'obra deixant el vial sense pavimentar.

Gisbert ha afegit que els serveis tècnics de l'Ajuntament estan treballant en la rescissió del contracte amb aquesta empresa (Categor Obres i Projectes) per haver incomplit els terminis d'execució. Després es tornarà a licitar l'obra restant (només queda per instal·lar 150 metres de canonades dels 1.192 metres que contemplava el projecte i asfaltar el carrer), una tramitació que pot prolongar-se durant mesos, per la qual cosa era necessari intervindre per a garantir una seguretat mínima als residents i usuaris d'aquesta via.

Gisbert ha lamentat les molèsties i problemes que ha generat al veinat l'incompliment de l'empresa.