130 xiquets i xiquetes participen en l'escola d'estiu de Xàbia

11 jul 2022 Joventut indica que queden places d'aquest servei gratuït per al mes d'agost

L'Escola d'Estiu de Xàbia, organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament Xàbia, permet conciliar aquestes setmanes de vacances escolars a més de 100 famílies del municipi al mateix temps que ofereix oci educatiu als 130 xiquets i xiquetes que s’han inscrit.

Aquest servei es va posar en marxa el passat 4 de juliol i estarà operatiu fins al 26 d'agost. Els assistents gaudeixen de nombroses activitats com la robòtica (gaming), jocs aquàtics, partits de futbol i paddle surf, entre altres, de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Tal com expliquen des del departament de Joventut, hi ha dos grups: un compost per menors d'entre 3 a 10 anys i que centren les seues activitats en el CEIP Graüll, i un altre d'entre de 10 a 14 anys, que tenen com a base Play Jove. A més de les activitats que realitzen allí, cada dimecres i divendres acudeixen junts a la platja de l'Arenal per a gaudir també de l'oci aquàtic.

Com recorden des de Joventut, enguany la inscripció és totalment gratuïta i, a més, encara és possible apuntar-se a l'agost a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

Documentació a presentar:

-           Fotocòpia del DNI del pare, la mare o el tutor.

-           Fotocòpia del llibre de família (fulles on apareguen tots els membres).

-           Fotocòpia de la declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l'any 2020, bé conjunta de la unitat familiar, ben individual de cadascun dels membres que la componen. En el cas de la no obligatorietat de fer la declaració, presentar certificat negatiu d'Hisenda.

-           Certificat del grau de discapacitat del participant, germans, mare, pare o tutor si escau.

-           Certificat d'empadronament

-           Certificat de família monoparental si escau.

-           En cas de custòdia compartida, conveni regulador.

-           Vida laboral del pare, mare o tutor.

 

Per a més informació, els interessats poden contactar amb el departament de Joventut a la Casa de Cultura (al 965 794 344 EXTENSIÓ 3401) o escriure al correu angels.oliver@ajxabia.org.