Xàbia Esports Educa ofereix tallers sobre reciclatge als colegis del municipi

30 may 2022

La regidoria d'Esports de Xàbia està oferint en els col·legis del municipi unes jornades de conscienciació sobre sostenibilitat i reciclatge en col·laboració amb l'equip d'educadores ambientals de l'empresa concessionària del servei de neteja viària i gestió de residus (TETMA).

Formen part del programa Xàbia Esports-Educa que ha dut a terme durant tot el curs en els centres com a complement a manera d'extraescolar en la jornada contínua escolar.

Aquests tallers han començat hui les aules de 5é de primària del CEIP L’Arenal amb una gran acollida. Les educadores, a través de jocs i reptes, han reforçat conceptes vinculats al reciclatge i a una correcta gestió de cada tipus de residus.

El regidor d'esports, Alberto Tur, i la responsable de Serveis, Kika Mata, han volgut visitar una de les aules per a veure els tallers que es prolongaran durant les pròximes setmanes en tots els centres i que també tindran una altra temàtica relacionada amb hàbits saludables.

L'equip d'educadores ambientals, format per tres professionals, ha començat ja la seua tasca en el municipi. La seua posada en marxa està aparellada a l'entrada en vigor de la nova empresa de gestió de residus i centraran els seus esforços en assessora i conscienciar a la població sobre la correcta gestió dels residus i el bon ús del sistema, a més d'altres accions vinculades a la sostenibilitat.