L'Ajuntament de Xàbia ofereix 50 llocs de treball en una nova convocatòria del pla d'ocupació social

30 may 2022 Les sol·licituds es podran presentar des d'aquest dimarts, 31 de maig, fins al 13 de juny

L'Ajuntament de Xàbia llança un any més una important convocatòria de treball a través del pla d'ocupació social. Enguany són 50 els llocs que s'ofereixen (10 conserges, 10 operaris de neteja, 24 peons de comeses vàries i 6 oficials). Les sol·licituds podran presentar-se des de demà, 31 de maig i fins al dilluns 13 de juny en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Av Trenc d’Alba número 2).

Les anomenades brigades socials s'encarregaran de reforçar els serveis de prevenció d'incendis forestals; adequació de parcel·les i zones verdes municipals; neteja i manteniment de barrancs i llit del riu; neteja de viari públic; o custòdia, neteja, reparació i manteniment d'edificis públics municipals, entre altres.

És la tercera edició que es convoca des que va començar la pandèmia.

Els contractes es prolongaran fins a final d'any i té una dotació d'un milió d'euros.

Podran optar als llocs oferits les persones que estiguen en desocupació (i inscrits com a demandants d'ocupació almenys des de fa un mes), no percebre prestacions o subsidis per ocupació i ser espanyol, de la UE o d'algun estat en el qual s'aplique la lliure circulació de treballadors.

Respecte dels llocs d'Oficials i d'operari de Neteja es requereix també estar en possessió del permís de conduir (B).

Igual que en les anteriors edicions, els llocs s'assignaran sobre la base d'un concurs de mèrits sobre la base de criteris socials, com formar part d'una unitat familiar beneficiària de les ajudes d'emergència de Serveis Socials, tindre el títol de família nombrosa, que la família convivent també estiga en desocupació, tindre hipoteca o pagar un lloguer a Xàbia, tindre una família monoparental o algun familiar al càrrec amb condició de dependent. També tindre experiència en llocs similars.

L'alcalde, José Chulvi, ha recordat que es tracta del tercer pla d'ocupació social que impulsa l'Ajuntament de Xàbia des de l'inici de la pandèmia, un mecanisme amb el qual a més de donar seguretat econòmica i millorar l'autoestima de persones que travessen un mal moment a nivell laboral, es reforcen els equips que s'encarreguen de la imatge pública i els serveis de manteniment del municipi.

Per a més informació, les bases completes es poden consultar en https://xabia.sedelectronica.es/?x=8SQj3GSz3BYks436zPjr2rOYINeoCB8PqFMh3WhrQQRlj4QDudw7i1b*0BtW*EH4R6qWQlkrNvbby0TZToZOuR-0f-7XgraTioyHqCFZE*9fT0eTJGIgKNEyRNxwcXkt