El punt mòbil del Labora estarà a Xàbia del 7 al 9 de juny

25 may 2022

El punt mòbil del LABORA –conegut com a Bus Labora- estacionarà a Xàbia del 7 al 9 de juny (els dos primers dies en la plaça de la Constitució i el dia 9 en Avinguda Jaume I). Aquesta oficina itinerant atendrà en horari de 10 a 18 hores, facilitant a la població la realització dels tràmits relacionats amb l'ocupació i la inserció laboral: inscriure's en Labora, renovar el DARDE, buscar formació, demanar orientació laboral, inscriure's en cursos, actualitzar el currículum, consultar ofertes de treball o rebre orientació sobre prestacions per desocupació.

Des del departament de Foment Econòmic assenyalen que s'oferirà una atenció personalitzada tant a nivell informatiu com d'orientació sobre els serveis que presta Labora amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones interessades de Xàbia.

La regidora de Creama i Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha assegurat que la incorporació de Xàbia al circuit de la unitat mòbil de Labora és “una oportunitat beneficiosa per a la població de Xàbia en cerca d'ocupació” i una fórmula per a acostar el servei a les persones que tenen problemes per a desplaçar-se a Dénia. És una “eina que reforçarà els serveis d'assessorament que prestem habitualment en Creama Xàbia”, ha afegit.

L'edil ha posat l'accent principalment en la importància d'estar inscrit com a demandant d'ocupació i tindre actualitzat el perfil a les ofertes per a poder optar als llocs que s'ofereixen en plans d'ocupació subvencionats per la Generalitat, com Ecovid o Emcuju, dues convocatòries que Xàbia tornarà a llançar enguany.

En aquest sentit, Bañuls ha recomanat a totes les persones que estiguen esperant aquestes convocatòries que passen pel bus labora per a realitzar aquests tràmits.