Xàbia Esports ofereix dos campus d'estiu per als xiquets i xiquetes del municipi

23 may 2022 La regidoria també recopila i divulga tota l'oferta estival dels clubs locals

La regidoria d'Esports de Xàbia proposa un any més als xiquets i xiquetes del municipi passar l'estiu de manera activa i saludable. Per a això ofereix dos campus d'iniciativa municipal i que complementen l'oferta que arriba de clubs i entitats. Tots dos es desenvoluparan en les instal·lacions públiques i s'han organitzat per franges d'edat.

El regidor d'Esports, Alberto Tur, ha detallat els dos campus. Un d'ells és de psicomotricitat per a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 7 anys (nascuts en 2016 i 2018) i en ell es realitzaran activitats per a estimular el joc simbòlic i desenvolupament motor, afectiu i social a través de la imaginació, creativitat i expressió. Hi ha 30 places disponibles i tindrà com a seu el Palau d’Esports, amb eixides previstes a la platja i a altres instal·lacions municipals com la Biblioteca.

L'altre, titulat “Activa’t a l’Estiu” està enfocat a multiesport i a modalitats de raqueta (pàdel, bàdminton o tennis de taula). Està pensat per als nascuts entre 2008 a 2015, organitzat en diferents grups d'edat des de les categories benjamí, aleví i infantil. Hi ha 45 places i es desenvoluparà en el camp de Les Mesquides i les pistes de padel.

Tots dos campus seran del 4 al 15 de juliol (de dilluns a divendres, amb horari de 9 a 13.30 hores, a desenvolupar en instal·lacions municipals i tenen una quota de 70 euros.

La inscripció (pre matricula) per a reservar places es podrà realitzar entre el 23 de maig i el 4 de juny a través del portal www.app.sporttia.com o de l'APP vinculada. (les llistes d'admesos es publicaran el 10 de juny). A l'hora d'assignar les places, es prioritzarà la conciliació familiar i circumstàncies especials amb la presentació de documents acreditatius (més informació al 96 579 20 00).

A més, des de Xàbia Esports s'ha recopilat tota l'oferta llançada pels clubs per a l'estiu.