El Fòrum Créixer Innovant arranca aquesta setmana a Xàbia amb una anàlisi del big data i com aplicar-lo a l'estratègia empresarial

23 may 2022 La inscripció és gratuïta i la primera sessió és aquest dimecres

Xàbia acull des d'aquesta setmana l'III Fòrum Créixer Innovant, impulsat per Creama, l'Ajuntament de Xàbia, CEEI Elx i Observatori Valencià de dades obertes i transparència amb la col·laboració econòmica de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Aquest cicle formatiu, en suport a l'emprenedoria innovadora, té com a propòsit afavorir el creixement i consolidació de les Pimes i donar respostes a temes concrets del territori, detectats pels agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana. En aquest fòrum s'analitzaran els avantatges competitius del futur immediat, s'aprendrà a convertir les amenaces en oportunitats i com serà l'impacte de les noves tendències en la redefinició dels models de negoci.

El principal eix d'aquesta edició de Créixer Innovant és donar a conèixer totes les possibilitats de les dades obertes, com situar la dada en el centre de l'estratègia empresarial i com submergir-se en el procés de gestió del canvi i transformació a través d'aquest big data, així com els professionals necessaris per a desembolicar-se en aqueixa nova manera de treballar.

El fòrum està compost per un cicle de quatre sessions en línia (seran els dimecres des del 25 de maig al 15 de juny, de 16 a 17 hores), amb quatre experts i expertes que donaran les claus per a "conèixer el valor de les dades obertes per a un emprenedor o una pime". Cada sessió tindrà una duració aproximada d'una hora, i es realitzaran a través de l'aplicació Zoom.

La inscripció, gratuïta, pot realitzar-se en l'enllaç https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=20283