Xàbia tramita les autoritzacions per a poder construir el pont del carrer Gènova

11 may 2022

L'Ajuntament de Xàbia celebrarà el dilluns un ple extraordinari per a acceptar les condicions de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Secretaria d'Estat de Medi Ambient per a obtindre la concessió necessària per a construir un nou pont sobre el riu Gorgos a l'altura del carrer Gènova.

El Consistori ha iniciat les gestions prèvies per a canalitzar aquest projecte municipal, que servirà per a donar continuïtat al carrer Gènova i unir-la amb el carrer Manuel Bordes Valls, planificant així una infraestructura que permetrà reorganitzar la circulació entre el barri de Duanes i l'Arenal, reduint el trànsit per la primera línia de costa (actual Av. Mediterrani).

Entre aquests tràmits, es va sol·licitar als organismes competents la concessió per a ocupar un total de 315 metres quadrats del riu, zona que està qualificada com de domini públic marítim terrestre. Ara tant la CHJ com la Direcció General de la Costa i la Mar han resolt les peticions i el Consistori, en ple, avaluarà acceptar les condicions tècniques.