Xàbia renovarà la gespa artificial del camp de Les Mesquides

05 abr 2022 La millora comptarà amb una subvenció del 75% de la Diputació

L'Ajuntament de Xàbia rebrà una subvenció de la Diputació d'Alacant per a renovar la gespa artificial del camp de futbol dels Mesquides. El municipi va presentar tota la documentació beneficiar-se d'un pla d'ajudes provincial específic per a infraestructures municipals que necessiten substituir la seua actual superfície de joc quan estiga arribant la fi de la seua vida útil.

Perquè el camp de futbol dels Mesquides, instal·lació que utilitzen els equips de futbol de la Penya la Marina i altres entitats esportives, compta amb gespa artificial des de 2011 i des d'Esports es considerava que era el moment de renovar-lo.

El pressupost d'aquesta millora és de 83.818 i, segons la resolució de la Diputació, l'ens provincial es farà càrrec del 75% del total i de la gestió de l'obra dins de l'anualitat 2022.

Des del departament que dirigeix Alberto Tur, a més de la renovació de la superfície de joc, també estan preparant altres millores en el complex com la demolició d'una edificació existent per a refer-la de nou convertida en una zona de vestuaris, un espai de coworking per a clubs i una xicoteta cafeteria. A més, s'instal·larà la que serà la tercera pista de pàdel municipal, es millorarà l'evacuació d'aigües pluvials i es garantirà la seua accessibilitat universal.

La redacció d'aquest projecte està en marxa després de ser adjudicat per 27.225 euros a l'estudi d'arquitectura de Juan de Dios Pérez Botella.