Ajuntament i Creama ofereixen cursos, conferències i esdeveniments de networking per a crear i reforçar la comunitat tecnològica de Xàbia

02 abr 2022

El departament de Foment Econòmic i Creama Xàbia tenen ja a punt el programa formatiu per al segon trimestre de l'any; Una agenda que tindrà com a principal cita l'III Fòrum Créixer Innovant, enfocat a les dades obertes i com ens afecten.

La programació, coordinada per l'ADL Tecnològic, manté les conferències setmanals i cursos sobre tecnologies aplicables al màrqueting.. La primera d'elles serà el dimecres 6 d'abril, a càrrec de l'emprenedor i nòmada digital assentat a Xàbia Dennis van der Heijden. Titulada “ “First steps into online remote work” serà en anglés i parlarà sobre com començar a treballar en remot. També se celebraren dues conferències sobre podcasting i videomarketing els dies 12 i 27 d'abril respectivament.

El mes d'abril tancarà amb la trobada Wine Digital que se celebrarà a la Casa del Vi; comptarà amb dues experiències d'emprenedoria vinculades a la utilització de les noves tecnologies i després es fomentarà el debat i el compartir experiències entre els assistents.

Ja al maig s'oferiran cursos sobre diferents eines de màrqueting digital o autoconeixement com a “Potència la teua marca Personal” o “El Eneagrama en la pràctica” i tindrà lloc la III edició del Fòrum Créixer Innovant. Titulat “Posa les teues dades a treballar” se celebrarà durant els dies 25 de maig, 1,8 i 15 de juny i abordarà el procés transformació de la pròpia cultura d'empresa per a col·locar a la dada com a centre de tota estratègia.

El fòrum estarà compost per un cicle de quatre sessions, amb quatre experts/as que donaran les claus per a “conéixer el valor de les dades obertes per a un emprenedor o una pime” i comptarà amb el patrocini de la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la col·laboració en l'organització del CEEI i la UPV .

El trimestre acabarà amb la trobada Pechakucha, un esdeveniment serveix com a punt de trobada de la gent emprenedora i creativa de la zona en el qual els diferents ponents tenen 6 minuts per a comptar la seua empresa, una idea o convéncer d'un projecte. L'organitza Sun and Co i serà el 30 de juny.

La programació es complementa tots els divendres amb “Un café amb l'ADL Tecnològic”, un espai en el qual es realitzen entrevistes motivadores a persones que destaquen per les seues experiències vitals o professionals i que solen oferir consells a tots/as els emprenedors.