L'església de Xàbia acull un recital de música històrica a càrrec de Il Dolce Incontro

22 mar 2022 La Banda i Orquestra Jove del Centre Artístic Musical oferiran el dissabte un concert benèfic

L'església de Sant Bertomeu de Xàbia acollirà la vesprada d'aquest diumenge una singular proposta musical. Actuarà Il Dolce Incontro, un grup format per grans músics especialitzats en música històrica i en la interpretació amb instruments dels segles XVII i XVIII.

Entre els seus components destaquen la mezzosoprano Francesca Sales i una de les veus menys freqüents; el sopranista Rafa Quirant, un contratenor cantant en registre de soprano, registre raríssim per a un home adult. Completen el projecte el violinista Victor Yusà i Anna Pitarch al violoncel.

En la seua actuació a Xàbia, programada a les 17 hores, oferiran el programa “Sacred Sounds” amb obres d'Antonio Vivaldi, Antonio Caldara i Alessandro Scarlatti.

L'entrada tindrà un preu de 5 euros i es podrà adquirir en l'accés al concert.

Amb aquest recital es tancarà un cap de setmana ple de música. Perquè el dissabte serà el Centre Artístic Musical de Xàbia qui oferisca un concert benèfic de la seua Banda Jove i Jove Orquestra.

Serà a les 21 hores també a l'església de Sant Bertomeu i l'entrada, a 2 euros, es destinarà íntegrament als afectats per la guerra a Ucraïna.

Altres cites de l'agenda cultural d'aquesta setmana són el monòleg d'humor a càrrec de la còmica Saray Cerro (el dijous a les 20 hores a la Casa de Cultura), la inauguració de diverses exposicions fotogràfiques dins del festival Ojos Rojos (el divendres a les sales municipals de CA Lambert, Museu Soler Blasco i Casa del Cable) i el teatre infantil Bee previst el dissabte a la vesprada a la Casa de Cultura (a les 17’30 hores amb entrada a 3 euros).