Xàbia se suma un any més a “L'hora del planeta” una acció de conscienciació contra el canvi climàtic

18 mar 2022

El dissabte 26 de març se celebra l'Hora del Planeta, un moviment mundial que escenifica l'aliança de governs i organitzacions contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

L'Ajuntament de Xàbia se sumarà un any més a aquesta acció simbòlica i apagarà la llum de l'edifici consistorial de 20’30 a 21’30 hores, un xicotet gest per a estalviar energia que s’espera siga secundat per la ciutadania a les seues cases.

L'Hora del Planeta va nàixer en 2007 com un gest simbòlic per a cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic, però també per a unir al món i recordar la necessitat de pau i harmonia entre els éssers humans i la naturalesa.

Una dels seus principals impulsores és la World Wildlife Fund (WWF). La fundació assenyala que enguany, l'acció tindrà lloc en un moment molt difícil a causa del conflicte a Ucraïna i la crisi humanitària que està provocant, per la qual cosa és una oportunitat per a unir-se, cuidar la llar que tots compartim i mobilitzar-se per a exigir un futur més segur, més just i més sostenible.