Finalitza el pla municipal que ha renovat l'asfaltat de 70 vials de Xàbia

17 mar 2022

L'Ajuntament de Xàbia ha finalitzat un important pla d'asfaltat que ha permès millorar la seguretat d'uns 70 carrers del municipi, especialment en el disseminat.

Els treballs, que han suposat una inversió municipal de 662.749 euros, van arrancar a l'octubre i han sigut recentment recepcionats pel Consistori. La seua execució –a càrrec de l'empresa Pavasal- es va organitzar per fases, en els mesos de menor ocupació per a reduir les molèsties als residents, i ha inclòs viaris de les zones de Lluca, Tarraula i l'Atzúbia, la zona de Balcó a la Mar en el Cap de la Nao, l'àrea de Cap Martí Arenal Tossalet; la de Montgó Valls i en menor mesura, alguns punts dels nuclis urbans i l'entorn del cap de Sant Antoni.

Són carrers en les quals s'havia detectat deficiències, des de clivelles a despreniments o deformacions del ferm. Segons explica la regidora Kika Mata, des del departament de Serveis estan preparant ja una nova fase de reparació i millora viària, ja que el municipi compta amb un extens entramat en zones residencials que bé per l'existència d'arrels d'arbres o per l'antiguitat del ferm, necessiten renovar el seu asfaltat per a oferir millors condicions de seguretat a conductors i vianants i també la imatge pública.