Xàbia assumeix la instal·lació de l'enllumenat, pluvials i voreres de la urbanització Mar Azul

23 feb 2022

L'Ajuntament de Xàbia té previst iniciar les obres d'urbanització del Pla Parcial Mar Azul –a l'entorn de la cala de la Barraca- al llarg de la setmana vinent.

El projecte suposarà una important intervenció a nivell d'infraestructures públiques i una inversió municipal d'un milió d'euros. Amb aquesta obra, el Consistori dona compliment a una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i acaba les obres d'urbanització d'un pla parcial desenvolupat en els anys 80 que la promotora va deixar inacabat.

El pla inclou la construcció i pavimentat de voreres en les vies secundàries, la instal·lació de 173 punts de llum de baix consum com a enllumenat públic i la creació d'una xarxa pluvial per a l'evacuació d'aigües residuals.

L'obra la realitzarà l'empresa Categor Obres i Projectes SL i el termini previst per a l'execució de l'obra són 6 mesos i mig.

Els treballs s'han organitzat per trams per a tractar de minimitzar els problemes d'accés als residents ja que la circulació quedarà condicionada puntualment (encara que no serà necessari tallar totalment al trànsit en cap moment) i per a evitar que durant els mesos d'estiu afecten l'accés a la cala del Portitxol