Reunió amb les entitats bancàries per a demanar millor atenció als col·lectius vulnerables

18 feb 2022

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i la regidora de Serveis Socials i Atenció al Major, Rita Berruti, han mantingut una reunió hui amb els directors i directores de diferents entitats bancàries presents en el municipi. Segons ha explicat Chulvi, la trobada ha sigut molt positiu i ha servit per a abordar determinades situacions que afecten col·lectius vulnerables, com poden ser usuaris dels serveis municipals, o persones amb problemes per a accedir al sistema digital.
Les entitats han facilitat informació sobre les opcions disponibles per a atendre aquest tipus de circumstàncies i han brindat col·laboració al Consistori en accions que també puguen revertir en un millor servei.
Una de les primeres que impulsarà la regidoria d'Atenció al Major en col·laboració amb el departament d'informàtica seran uns tallers formatius sobre nocions bàsiques d'informàtica per a manejar-se en aquesta mena de serveis en línia. Els cursos s'impartiran per personal municipal en les seus de les dues associacions locals de jubilats al llarg del mes de març.
Els responsables municipals també han canalitzat la petició dels ciutadans perquè s'amplie l'horari d'atenció presencial per a facilitar les gestions presencials als clients que ho necessiten.