Xàbia incorpora a 19 treballados gràcies als programes Emcuju i Ecovid

27 dic 2021

L'alcalde, José Chulvi, ha rebut aquest matí a les 19 persones que hui han començat a treballar a l'Ajuntament a través dels programes autonòmics Avalem Joves (línia Emcuju) i Ecovid. Els nous empleats formaran part de la plantilla municipal durant un any i reforçaran diferents serveis municipals.

La selecció del personal s'ha gestionat a través del espai LABORA i ha cobert diferents places tècniques (enginyer tècnic mediambiental, diplomat en l'àrea econòmica jurídica, enginyer tècnic industrial, arquitecte tècnic, enginyer tècnic mediambiental i normalització lingüística), altres sis llocs d'auxiliars administratius, un capatàs de jardineria i quatre conserges.

Els dos programes d'ocupació estan subvencionats per la Generalitat Valencian a través de la conselleria d'Ocupació i cofinançat pel Fons Social Europeu; Emcuju és una convocatòria específica per a persones de menys de 30 anys i Ecovid per a majors d'aquesta edat que han quedat en desocupació a conseqüència de la conjuntura ocasionada pel COVID-19.

L'alcalde ha donat la benvinguda als treballadors i els ha desitjat sort i una etapa laboral fructífera. Per al Consistori, aquests 19 empleats són un reforç molt esperat arran de la conjuntura que es viu en matèria de recursos humans després d'uns anys en què l'administració ha tingut vetada la creació de noves places.