El carrer Nou de Xàbia serà per als vianants a partir de desembre

29 nov 2021 Els residents podran accedir als seus garatges i per a la càrrega i descàrrega

L'Ajuntament de Xàbia informa que, a partir d'aquest dimecres -1 de desembre- el carrer Nou es converteix en una via per als vianants després d'una sol·licitud confirmada amb les signatures de gran part del veïnat. La viabilitat d'aquesta conversió ha sigut estudiada pel departament de vies públiques i inclou un informe de seguretat ciutadana, que coincideix que traure als cotxes de la via (fins ara es permetia aparcar alternament en un costat del carrer) la farà més accessible per als vehicles d'emergència i també facilitarà l'entrada als garatges i fins i tot a les cases al no estacionar vehicles al costat d'unes voreres estretes.

La conversió en zona de vianants també tindrà un impacte positiu a nivell la qualitat de vida i social en una via amb cases baixes en la qual sempre hi ha hagut molta vida al carrer i de veïnatge.

A partir del dimecres el carrer ja només tindrà accés als vianants i a aquells vehicles de persones residents que vulguen accedir als seus aparcaments o fer tasques de càrrega i descàrrega. Des de la Policia Local s'està facilitant una targeta identificativa als veïns i veïnes pel que si queda algú pendent de tramitar-la, pot passar per les dependències policials en el Portal del Clot.