Creama Xàbia proposa un curs presencial per a millorar la capacitat de comunicació i improvisació

05 nov 2021 El taller l'impartirà l'actor Santi Avendaño del 9 a l'11 de novembre

En un entorn en el qual cada vegada és més important comunicar, moltes vegades no tenim les eines i les tècniques adequades per a fer-ho. Transmetre idees, aconseguir interaccions positives, evitar errors de comprensió en el nostre interlocutor, manejar la comunicació no verbal i saber influir són claus per a fer presentacions o negociacions reeixides.

Per a treballar aquestes eines comunicatives, l'ADL tecnològic de Creama Xàbia proposa un curs en el qual aprendre a comunicar i a improvisar. Serà presencial (les vesprades del dimarts 9 al dijous 11 de novembre en horari de 19 a 22h i a la Sala de formació de Creama al Portal del Clot) i abordarà la comunicació empresarial o professional des d'un nou vessant més fresca i innovadora.

Per a això es comptarà com a professor amb l'actor Santi Avendaño -de la companyia Improvivencia- qui explicarà quines són les tècniques per a convèncer, expressar-nos, poder millorar les nostres habilitats de venda i negociació... i com a través de l'exercici de la improvisació es pot dotar la nostra expressió o missatge d'una cosa fonamental com és la naturalitat i la credibilitat.

En el curs es realitzaran dinàmiques de grup vivencials per a poder aprendre amb la pràctica. Les places són limitades per la qual cosa és necessari inscriure's gratuïtament en

https://gestionandote.com/tipo_formacion/si-quieres-comunicar-bien-lo-mejor-es-improvisar/21765