Més de 1.000 premis per als quals compren en el comerç local de Xàbia

25 oct 2021 150 establiments participen en la campanya “el gran rasca del comerç” que incentivarà les compres durant aquest mes de novembre

La regidoria de Foment Econòmic i les associacions de comerciants integrades en la FORXA (Xàbia Històrica, Xàbia Port, Xàbia Arenal i Mercat Municipal) han presentat hui la campanya “El gran rasca del comerç” en la qual participaran uns 150 negocis del municipi entre comerços, locals hostalers i empreses de serveis.

La promoció es desenvoluparà durant les pròximes setmanes com a incentiu a les compres en el xicotet comerç i repartirà més de 1.000 premis entre els clients. Entre ells dos productes de col·leccionista com són els carros de la compra i les bosses de roba commemoratives del 125 aniversari de l'arribada de Sorolla a Xàbia, uns dissenys impulsats des de les associacions comercials com a part de totes les accions en homenatge al pintor i que porten representats gràficament els dibuixos guanyadors del concurs promogut pel col·lectiu.

La mecànica del concurs és senzilla. Els comerços associats repartiran entre la seua clientela un total de 15.000 targetes “rasca”, de les quals més de 1.000 tenen premi directe: carros, bosses, vals descompte per a pròximes compres o regals triats per les pròpies botigues.

L'edil de Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha explicat que amb aquesta campanya, en la qual també ha col·laborat Amjasa, és una acció més dins de les mesures de suport a l'empresariat local per a reactivar les compres i ajudar a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària i del comerç electrònic. També és una manera d'agrair al client la confiança per confiar en el comerç de proximitat i animar-li al fet que continue aprofitant les botigues locals, el seu bon tracte, proximitat i qualitat.

Bañuls ha apuntat que s'ha triat el mes de novembre per ser un mes complicat per al comerç i també perquè servisca d'estímul a qui avant les seues compres de nadal.

La campanya s'ha llançat en una data tan simbòlica com el Dia del Comerç Local, una commemoració a nivell autonòmic a la qual s'ha adherit Xàbia i que s'estrena en aquest com a reconeixement al comerç de proximitat, al seu paper dinamitzador econòmic i social, així com per a animar-los després d'uns mesos molt difícils per la pandèmia.