La jubilació d'Isabel Bolufer fa efectiva la reorganització del govern local de Xàbia

15 oct 2021 El ple dóna compte de la renúncia de l'edil socialista, que deixa la política entre aplaudiments i el reconeixement de tota la Corporació

L'Ajuntament de Xàbia ha celebrat aquest matí un ple extraordinari en el qual s'ha adonat de l'escrit de renúncia de la regidora socialista Isabel Bolufer. L'edil, que ha ostentat aquesta legislatura les delegacions d'Urbanisme i Cicle Integral de l'Aigua, abandona la seua acta per a jubilar-se.

En la sessió, els portaveus de tots els partits han dedicat unes emotives paraules de comiat a Isabel, en la qual ha sigut la seua segona etapa en la política local. I és que Bolufer va ser, en 1983, la primera dona regidor a l'Ajuntament.

L'alcalde, José Chulvi, ha volgut agrair-li la seua dedicació i honestedat com a responsable municipal, gestionant una àrea tan complexa com urbanisme sempre amb honradesa i anteposant els interessos generals. També haver aportat la seua experiència, serenitat i sentit comú al projecte polític socialista.

Tota la Corporació ha acomiadat a Bolufer entre aplaudiments i li ha desitjat molta sort, salut i energia per a gaudir de la seua nova etapa vital.

Una vegada feta efectiva la renúncia de la regidora, en el pròxim ple jurarà el càrrec la nova representant del PSPV, Doris Courcelles, i el govern local començarà a funcionar amb la seua nova organització, en la qual assumeixen responsabilitats de govern els edils de Ciudadanos por Jávea.

L'edil Pepa Gisbert s'encarregarà d'Urbanisme i Escena Urbana, a més de mantindre Personal, mentre que Doris Courcelles torna a la política amb les delegacions d'Atenció als Residents Estrangers i relació amb les Urbanitzacions

Des de CdJ, Juan Ortolá gestionarà Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat i Transports i Susana Ern, s'estrena amb responsabilitats polítiques en Patrimoni, Mercat Municipal, fires i Venda Ambulant.

Dins del PSPV, Toni Miragall assumeix Cicle Integral de l'Aigua, que es relacionarà directament amb les seues altres competències en medi ambient i Agricultura, mantenint també Turisme. Finalment, Marta Bañuls, redueix la seua càrrega de gestió per a compatibilitzar-la amb la seua vida personal i se centrarà en les àrees de Foment Econòmic i barri de Duanes