Creama Xàbia programa una sèrie de “píndoles formatives” en les quals aprendre a treballar amb certificat digital i la seu electrònica

27 sep 2021 El departament manté els cursos d'idiomes, el programa formatiu d'auxiliar de comerç i la formació en carnets professionals

Creama Xàbia ha presentat la seua oferta de formació corresponent a l'últim trimestre de l'any, un projecte orientat a la millora de la qualificació professional dels aturats inscrits en l'Agència de Col·locació local.

La primera d'aquestes accions formatives, que va arrancar la setmana passada, està enfocada a joves d'entre 16 a 21 anys, que no han finalitzat els seus estudis d'ensenyament secundari i arrosseguen problemes de desmotivació, absentisme escolar o dificultats en l'aprenentatge. Es tracta del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d'Activitats Auxiliars de Comerç, subvencionat per la Conselleria d'Educació amb un total de 39.854,40 euros. Aquest programa, que ja s'ha celebrat en els últims anys amb un gran èxit d'acollida, ofereix a l'alumnat l'ocasió d'aprendre una formació professional en un context diferent, fora de l'institut, i l'oportunitat de tindre un primer contacte amb el teixit empresarial de la localitat amb la realització de les pràctiques de formació en empreses i comerços de la localitat.

L'altra aposta de l'any és novetat: Es tracta de la sèrie “Píndoles formatives”, impulsades per l'àrea de Formació i Inserció amb un format de curta duració i enfocat a la practicitat, pensades per a aprofundir en temàtiques concretes i en poc temps adquirir coneixements específics.

Els temes d'aquestes “píndoles” són; aprendre a fer un currículum atractiu; quins tràmits puc fer amb el meu certificat digital; com traure major rendiment a xarxes socials com Facebook i Linkedin; com realitzar els teus tràmits en la seu electrònica de l'Ajuntament de Xàbia i com realitzar una entrevista en línia amb èxit.

Aquests cursos es realitzaran en l'aulari de Creama en el Portal del Clot i tindran entre una hora i 90 minuts de duració.

En tercer lloc, el mes de novembre arrancarà una nova edició de cursos d'idiomes anglés francés i alemany impartit per professors natius que resideixen en Xâbia i col·laboren desinteressadament des de fa una dècada amb el Creama i l'Ajuntament.

Creama també té previst realitzar cursos per a l'obtenció de carnets professionals com a manipuladors de productes fitosanitaris, manipuladors d'aliments, tractaments d'aigües i operadors de carretons elevadors. Per més informació poden contactar telefònicament al 96579 4266