L'Ajuntament de Xàbia projecta construir vestuaris i un coworking per a clubs esportius en el camp de Les Mesquides

15 sep 2021 L'obra inclou una cafeteria, instal·lar una nova pista de pàdel i millores en accessibilitat

L'Ajuntament de Xàbia ha obert la contractació per a la redacció del projecte per a millorar els serveis del complex esportiu de Les Mesquides, que alberga un camp de futbol i les pistes de pàdel.

Es tracta de la demolició d'una edificació existent per a refer-la de nou convertida en una zona de vestuaris, un espai de coworking per a clubs i una xicoteta cafeteria. A més, s'instal·larà la que serà la tercera pista de pàdel municipal, es millorarà l'evacuació d'aigües pluvials i es garantirà la seua accessibilitat universal.

Els plecs que regiran aquesta contractació s'han aprovat ja via decrete de l'alcalde i eixiran a licitació amb un pressupost de 56.503,22 euros (IVA inclòs).

Tal com detalla el regidor d'Esports, Alberto Tur, amb aquest projecte el Consistori continua invertint en la millora de les infraestructures esportives del municipi. Després d'intervencions en el camp de futbol municipal, la pista del Freginal o el Trinquet, ara s'invertirà en Les Mesquides –complex que va tindre la seua última gran remodelació fa deu anys quan es va instal·lar gespa artificial. Precisament el departament d'Esports també ha previst renovar la gespa artificial d'aquesta pista que utilitzen els equips de futbol de la Penya la Marina i altres entitats esportives, a través d'una línia de subvencions específica oberta per la Diputació d'Alacant per a substituir aquest tipus de superfícies de joc quan s’arribe a la fi de la seua vida útil.

El municipi també ha començat aquesta setmana amb un dels projectes esportius de major envergadura: la construcció de la piscina coberta i continua avançant en la tramitació d'un altre projecte de gran importància com és la construcció d'un segon pavelló en la zona del Freginal.