L'esport se celebra a Xàbia, amb el ‘Dia de l’*Esport’

31 ago 2021 S'entregaran els reconeixements esportius de la temporada actual i l'anterior

La Regidoria d'Esports de Xàbia ha preparat per a aquest dissabte, 4 de setembre, una gran trobada festiva per a la promoció de la pràctica esportiva, en la qual participaran tots els clubs del municipi, així com l'escoles d'esports municipals. L'edil Alberto Tur ha explicat que aquesta jornada és, entre altres coses, un acte de reconeixement al treball i esforç que fan els clubs, escoles i els seus integrants; sobretot en aquest any i mig tan exigent.

Durant la jornada es farà un reconeixement públic als i les esportistes que han obtingut èxits en les temporades 2019/20 i 2020/21. Tur ha remarcat, que a causa de la crisi sanitària, l'edició de l'any 2020 es va haver d'anul·lar, i ajornar la del 2021 a aquest mes de setembre, per a garantir la seua viabilitat i seguretat davant la COVID-19. Per això, des de la Regidoria d'Esports s'ha volgut reconéixer els mèrits esportius de les dues temporades i posar en valor els èxits dels nostres i les nostres esportistes. A més, la regidoria impulsarà l'inici dels programes esportius Xàbia Esports Inicia't, Supera'T i En Moviment, http://www.ajxabia.com/ver/1241/actividades.html

La festa de l'esport local tindrà com a escenari el Camp Municipal d'Esports, un espai obert i a l'aire lliure, per a evitar aglomeracions i poder complir amb la normativa sanitària actual.

Aquesta ubicació permetrà que els clubs i la pròpia Regidoria d'Esports munten els seus propis estands per a promocionar les seues activitats, realitzar demostracions i impulsar la seua temporada 2021/22.

L'horari previst és de 16.30 a les 21.00 hores, en el qual s'ha preparat una jornada de convivència on hi haurà exhibicions i activitats de disciplines com el futbol, gimnàstica artística i rítmica, handbol, hoquei, bàsquet, pàdel, ciclisme i btt, arts marcials, pilota valenciana, bàdminton, escacs, psicomotricitat i diferents disciplines atlètiques; a més d'albergar nous esports i activitats com el rem, el surf i l'escalada.

L'acte central de la jornada tindrà lloc a les 18.00 hores, amb el reconeixement als mèrits esportius dels atletes de cada club i escola municipal, per part de l'alcalde José Chulvi i el regidor d'Esports Alberto Tur, qui convida a tota la població a participar de la festa de l'esport, per a descobrir tots els programes esportius i conéixer les diferents disciplines esportives que es practiquen a Xàbia.