Xàbia obri la convocatòria als artistes que vulguen exposar a les sales d'art municipals des de gener de 2022 a setembre de 2023

24 ago 2021

El departament de Cultura de Xàbia obri el termini per a sol·licitar l'ús dels espais expositius municipals com són la Casa del Cable i el Centre d'Arts Lambert. Sobre aquest tema, el regidor Quico Moragues ha donat compte en la comissió informativa de Cultura d'alguns canvis inclosos en les bases que regulen aquesta convocatòria i que servirà per a organitzar les temporades 2022 i fins a setembre 2023, ja que s'ha considerat oferir conjuntament aquest període per a deixar organitzada tota la legislatura.

Moragues apunta a més que en l'estiu de 2022 totes les sales es dedicaran a exposicions sobre Cristóbal Balenciaga, just els mesos els que més demanda tenen d'interessats a exposar per la major afluència de visitants en la població. Incloure l'estiu de 2023 en la convocatòria s'espera que servisca d'al·licient i augmente l'interés dels artistes plàstics per presentar-se.

Les persones interessades a exposar en les esmentades sales podran presentar les seues propostes fins al 29 d'octubre a la Casa de Cultura o via correu electrònic a art@ajxabia.org amb un currículum de l'artista, un dossier fotogràfic de l'obra i un breu projecte de l'exposició a realitzar.

L'Ajuntament cedeix l'espai, es fa càrrec de l'assegurança i de la difusió de l'exposició a través dels canals municipals i l'edició d'un catàleg.

L'avaluació dels projectes presentats la realitzarà un comité de selecció format per Rafaela Almenar (equip directiu Espai Rambleta), María Tinoco (directora de la galeria The Blink Project/Subdirectora LABA València), María Zárraga (Artista/ Professora titular UPV), Reyes Martínez (doctora en BBAA/ Directora de la galeria SET ESPAI D´ART) i Tomas Ruiz Company (col·leccionista d'art i membre del Consell Municipal de Cultura).

La resolució de la convocatòria es notificarà als sol·licitants durant la primera quinzena del mes de novembre de 2021.

Consulta les bases en www.artxabia.com