Xàbia celebrarà un simbòlic 125 aniversari de les festes en honor a la Mare de Déu de Loreto

23 ago 2021

Encara que la situació sanitària impedeix la celebració de les habituals festes, la Comissió de Festes no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de festejar aquesta important efemèride i que el programa d'actes creat per a l'ocasió -que compta amb el suport i col·laboració de la regidoria de Festes- “servisca com a preludi d'una futura celebració a l'altura de les circumstàncies que rememore aquesta llarga trajectòria festiva en la qual tantíssimes persones han demostrat la seua dedicació compromís, esforç i devoció”

La majoria d'actes compten amb límit d'aforament. En el cas dels esdeveniments esportius, aquests requereixen d'inscripció prèvia a través dels clubs que organitzen els tornejos i, en el cas dels espectacles que es duran a terme en la pista del CEIP Port de Xàbia, la Comissió de Festes ha habilitat tres formes diferents de reserva per a poder facilitar-la a totes les edats.

La inscripció podrà realitzar-se enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 679 851 734, un correu electrònic a reservafestesloreto@gmail.com (en tots dos casos fins al dia abans de cada esdeveniment a les 14h) i de manera presencial en el Casal de la Comissió (carrer Severo Ochoa) els dies 30 i 31 d'agost en horari de 19h a 21h. En les tres opcions, s'ha d'indicar el nom, cognoms i telèfon de contacte i cada persona podrà realitzar la reserva de fins a un màxim de 4 places.

Els espectacles del dissabte 4, diumenge 5 i dimarts 7 tenen un preu simbòlic d'entrada de 3 euros que suposa una col·laboració amb la Comissió de Festes per a la futura celebració del 125 aniversari.