L' Escola Municipal de Padel reb una subvenció de 8.952 euros de la Diputació

11 ago 2021

La Diputació d'Alacant ha concedit una subvenció de 8.952 euros per a l'escola municipal de pàdel que organitza la regidoria d'Esports.

L'ajuda forma part del pla d'ajudes  econòmiques als   Ajuntaments, EATIMS o entitats esportives municipals per al funcionament d'Escoles esportives municipals per a l'anualitat 2021.

L'Escola de Pàdel és una de les huit opcions d'introducció a la pràctica esportiva que ofereix directament l'Ajuntament juntament amb bàdminton, psicomotricitat, psicoesport, tennis taula, ciclisme btt, natació i Supera’t -de nova implantació i dirigida a persones amb diversitat funcional-. La de pàdel suposa una inversió municipal de 24.952 euros dels quals ara la Diputació reembossarà el 36% .

Precisament aquestes setmanes està obert el període d'inscripció d'aquesta oferta esportiva. La sol·licitud de plaça s'ha de realitzar a través de www.sporttia.com abans del 10 de setembre.

La tarifa de les escoles municipals són 70 euros per a tota la temporada, un preu que inclou l'assegurança obligatòria, entrenaments setmanals, samarreta i participació en competicions locals.