“El XàbiaJazz 2021 ha demostrat les ganes que hi ha de consumir cultura i que amb responsabilitat, es pot”

10 ago 2021 El festival aconsegueix un gran èxit de públic amb dos grans concerts d'altíssima qualitat

El regidor de Cultura de Xàbia, Quico Moragues, ha fet un balanç més que positiu del XàbiaJazz 2021, el primer esdeveniment de gran format organitzat per l'Ajuntament des de la irrupció de la pandèmia.

Moragues ha mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que han aconseguit els dos concerts programats enguany: SedaJazz Big band & Sole Giménez i la Banda de Juan Perro, tant a nivell de públic –les 1.500 entrades que es van oferir gratuïtament per a cada concert es van esgotar en pocs dies- com a nivell de crítica. El regidor ha volgut incidir en el nivell d'implicació de les dues bandes, que s'han esforçat per donar un gran espectacle i connectar amb el públic congregat en la plaça Constitució.

L'edil també ha destacat el bon ambient viscut en les dues nits de festival i el comportament dels assistents, respectant les mesures sanitàries. “S'ha demostrat que hi ha moltes ganes de consumir cultura i que amb responsabilitat, es pot” ha considerat Moragues, que ha volgut agrair la col·laboració de Protecció Civil, Creu Roja i tot el personal municipal que ha format part del dispositiu per a controlar l'accés i el compliment de les mesures sanitàries en un esdeveniment en el qual no hi ha hagut cap incident i que ha suposat un al·licient cultural per a Xàbia i per a gaudir de l'hostaleria del Centre Històric.

A nivell institucional, el Xàbia Jazz també ha gaudit d'un gran suport; Han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, els consellers Vicent Soler o Gabriela Bravo o el Ministre José Luis Escrivá. També del món de la cultura, com el president del Museu Sorolla, Enrique Varela.