La Policia Local de Xàbia incorpora 15 agents fixos i acaba amb la interinitat

02 ago 2021

La Policia Local de Xàbia ha incorporat al servei a 15 agents. Els policies han pres possessió de la seua plaça definitiva després de superar un procés d'oposició encaminat a consolidar la totalitat de les places i acabar amb la interinitat.

Els agents han jurat hui el càrrec després de finalitzar el seu període de formació i pràctiques en el IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública), un període que s'ha prolongat més del que es preveu arran de la pandèmia.

També la setmana passada van començar a prestar servei en pràctiques set agents que han guanyat la seua plaça en un altre procés de selecció, amb el que la plantilla recupera 21 agents després d'haver passat uns mesos complicats arran de les últimes jubilacions i canvis normatius.

Tant la regidora de seguretat ciutadana, Pepa Gisbert, com l'alcalde, José Chulvi, han donat la benvinguda als nous agents i han destacat el gran paper que juga la Policia Local en les creixents necessitats de seguretat que demanda la societat, en el dia a dia i en les emergències; I ara especialment en les circumstàncies tan particulars que es viuen a l'arrel de la pandèmia.

Els responsables municipals els han felicitat per haver superat les oposicions –un procés que requereix un gran sacrifici i que en el cas de la policia a més d'exàmens teòrics comporten proves físiques i d'aptitud- i els han animat a mantindre el compromís i tarannà necessari per a formar part d'una institució com la Policia de Xàbia, amb vocació de servei públic, ajuda i proximitat cap a la ciutadania.