L'Ajuntament de Xàbia obri a l'agost la inscripció per a la pròxima temporada de les escoles esportives municipals

28 jul 2021

El departament d'Esports de Xàbia obri les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals, un dels programa esportius més importants del municipi en estar orientat a la població en edat escolar, tant infantil com juvenil.

El regidor responsable, Alberto Tur, ha explicat que s'ha preparat un document informatiu que engloba tota l'oferta formativa a nivell esportiu que es pot trobar a Xàbia, tant la municipal com la que organitzen els diferents clubs. També es detalla pas a pas el procés d'inscripció, els grups de nivell i horaris així com tota la informació vinculada. (VEURE FULLET)

A nivell d’Escoles Municipals es podrà aprendre Bàdminton, pàdel, psicomotricitat, psicoesport, tennis taula, ciclisme btt, natació i com a novetat s'estrena Supera’t (activitat esportiva guiada per a persones amb diversitat funcional).

La tarifa de les escoles municipals són 70 euros per a tota la temporada, un preu que inclou l'assegurança obligatòria, entrenaments setmanals, samarreta i participació en competicions locals. Les inscripcions s'han de realitzar a través de l'app o web de www.sporttia.com des de l'1 d'agost al 10 de desembre, i com és habitual se seguirà el criteri d'ordre de presentació de sol·licitud per a assignar les places. Les llistes d'admesos es publicaran el 20 de setembre.

Tur ha animat a la població a afavorir que els xiquets i xiquetes s'inicien en l'aprenentatge de l'activitat física i de l'esport, ja que és un canal molt important per a la creació d'hàbits saludables i positius, així com per a millorar la socialització.

Per a qualsevol consulta o aclariment poden cridar al Palau d’Esports al 965792000 o info.esports@ajxabia.org