L'Ajuntament de Xàbia adjudica la reforma del parc de Thiviers i la direcció d'obra de la piscina coberta

26 jul 2021

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat hui les obres de remodelació del parc situat en la Plaça Reina Sofia  (Parc de Thiviers) per 292.719,60 euros, (IVA inclòs) i una reducció de 15 dies sobre el termini previst (7 mesos) a la   Unió Temporal d'Empreses denominada UTE PARC XÀBIA constituïda per les empreses Del Valle Informes i Projectes i Emyplan S.L.

La reforma comportarà un canvi integral de les zones de joc i paviments i la renovació de l'enllumenat, el manteniment de l'arbratge de gran port per a assegurar ombres i renovació de la jardineria per una amb millor manteniment, la instal·lació de cartelleria indicativa de les diferents àrees i edats d'ús, així com de la limitació de l'accés a animals. També instal·lació d'un clos i la reorganització d'accessos de manera que puga tancar-se a les nits i hi haja una bona visibilitat per a evitar vandalisme.

El parc, que té una superfície de 3.420 metres quadrats, s'organitzarà en tres àrees de jocs infantils, zona esportiva i àrea biosaludable.

L'òrgan de govern municipal també ha ratificat hui l'adjudicació del contracte de direcció d'obres, coordinació de seguretat i salut i seguiment del control de qualitat de les obres de construcció de la piscina coberta municipal a l'empresa COR ASOC per un preu de 38.476,79 euros ( IVA inclòs). Aquests treballs complementen a l'obra de construcció de la piscina coberta municipal, que també s'adjudicarà definitivament en el ple ordinari d'aquest mes, que se celebra el dijous, a l'empresa Contractes Vilor SL per un pressupost de 4.679.118,40 euros i en un termini d'execució de 26 mesos.