Xàbia presenta la seua nova escola esportiva amb la qual farà accessible l'esport a persones amb diversitat funcional

22 jul 2021

La regidoria d'Esports de Xàbia ha presentat hui la nova escola esportiva municipal “Supera’t” dirigida a les persones amb qualsevol diversitat funcional que vulguen realitzar activitat físic esportiva. El regidor d'esports, Alberto Tur, ha explicat que aquesta escola està oberta tant a majors com menors d'edat i comptarà amb personal qualificat per a tutoritzar les classes, individuals o col·lectives segons la necessitat.

Tur ha apuntat que la iniciativa compta amb la col·laboració de l'associació comarcal "Condemnats al Bordillo" i obri un nou camí en el municipi per a la integració. I és que, segons ha recalcat l'edil, l'esport proporciona a les persones eines molt útils per a reduir les seues limitacions i superar barreres que es troben en el seu dia a dia, afavorint habilitats i actituds que ajuden a integrar-se i tindre una vida normalitzada.

Supera’t tindrà el mateix preu que les altres escoles esportives municipals -70 euros tota la temporada- i es desenvoluparà d'octubre a maig els dilluns i dimecres de 18 a 19 hores.

La inscripció podrà realitzar-se a partir de l'1 d'agost a través de la web www.sporttia.com i per a més informació, poden contactar amb el Palau d’Esports de Xàbia en el telèfon 96579 2000 o punxant aquí.

Per part seua, la regidora de Serveis Socials, Rita Berruti, ha mostrat la seua satisfacció pel pas avant que ha donat l'Ajuntament de Xàbia per a fer costat a les persones amb diversitat funcional i les seues famílies facilitant-los el accés a l'esport i que així tinguen les mateixes possibilitats que els altres.